Dienoraštis

Vasaros sezono atidarymas

21140

Vasaros sezono atidarymas- superinis veltinio chebrytės susitikimas Viską pradėjo Plikis ir Ponia- kaip čia kai kas  bičiuliškai pakrikštijo...  sustikom stalas eilinį kartą lūžo nuo vaišių ..  Daugiau..

51150

Labas rytas suraitytas  dar vakarykščiais įspūdžiais apkamšytas Na ką aš galiu pasakyti..buvo...uij kaip buvo.Suvažiavom, pasiglėbėsčiavom,atsibučiavom.Kaip smagu ir gera,  kad mūsų vis daugiau ir d..  Daugiau..

24110

Štai ir atėjo ir kaip gaila beproto greitai praėjo dar vienas mūsų susitikimas... Kas yra kas -skaitykite kortelėse    ( arba sudalyvaukite kitam susibėgime )  Pasėdėjom,pabendravom,vaišių stalas ..  Daugiau..

2250

Ilgai lauktas, planuotas susitikimas prabėgo akimirksiu. Sėdžiu dabar ir galvoju apie visus, ir apie kiekvieną atskirai   Fotoreportažo kol kas nėra,  tai  koks nors aprašymas bus vėliau.           P..  Daugiau..

74130

Sėdėjau, galvojau, rašiau, tryniau, vėl rašiau, galvojau...kaip čia geriau, gražiau pakviesti veltinis.lt fabrikėlio darbuotojus į susitikimą. Ar geriau būtų rimtai,  griežtai, linksmai ar nuoširdžiai..  Daugiau..

3110

Ir užpustė ir užsnigo... ir be galo gaila, kad daug kas neatvyko į mūsų labai planuotą ir lauktą susitikimą. Tik nesenai įgriuvau pro duris dar visa švytinti ir išsišiepus, pilna teigiamų emocijų. ..  Daugiau..